• Новинка
NUOBESTY Играчки За Деца Дървена Кутия За Съхранение на Бижута в Сандъка Със Съкровището е в Ковчег Със Съкровища Органайзер за Бижута Ракла На паметта Дървена Кутия З?

NUOBESTY Играчки За Деца Дървена Кутия За Съхранение на Бижута в Сандъка Със Съкровището е в Ковчег Със Съкровища Органайзер

Buyers rating:
BGN 1.00

Сума

старинен дървен сандък В този продукт използва уникален дизайн u cam го използвайте за съхранение на пари, както парични, така и монети.дървена ковчег за съкровище Можете да съхранявате своите монети в къщата.можете да сложите в чекмеджето на пари в брой, кредит и документ за самоличност. кутии за спомен с капаци Тази секция спестовната банка красиво оформена, е уникална, не може да бъде пари, може също да се използва като добра обстановка. дървена ковчег за бижута, Благодарение на красив дизайн, можете да я поставите в вашия офис или всекидневна.подарък кутия за рожден ден.Описание На този продукт се използва уникален дизайн, можете да го използвате за съхранение на пари, както парични, така и монети.Благодарение на прекрасния дизайн можете да го поставите в своя офис или всекидневна.Можете да съхранявате своите монети в къщата.Също така можете да сложите в чекмеджето на бюрото си пари в брой, кредит и документ за самоличност.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Дърво. - Размер : 14, 5x10x9, 5 см - Благодарение на уникалния си дизайн може да се използва за съхранение на пари, както парични, така и монети. - С приложените ключ ще ви бъде доста безопасно да съхранявате своите вещи. - Благодарение на прекрасния дизайн можете да го поставите в своя офис или всекидневна. - Можете да запазите своите монети на дома, както и да поставят своите пари в брой, кредит и лична карта в чекмеджето на бюрото. - Тази секция спестовната банка красиво оформена, е уникална, не може да бъде пари, може също да се използва като добра обстановка.-Цвят : на снимката 4. Пратката включва 1 x кутия за монети.

Повече информация

Най-добри оферти в категория