• Новинка
Яка от каштанового туф Bama - Бордо - 1-1 /4 x 20 см

Яка от каштанового туф Bama - Бордо - 1-1 /4 x 20 см

Buyers rating:
BGN 3.00

Сума


За всички размери от 18 "до 26" този нашийник ще отговарят на вашите пухкави приятели – от средни и големи породи.Заоблени ъгли кожа своята практика помагат да се избегне дразнене и сърбеж от постоянна употреба .
Великолепен външен вид - Това е дизайн, създаден специално за по-големите момчета и момичета, отразява не само размера на кучето, но и неговия характер и дух.
Тънка кожа - Предназначени за това, за да не дърпа козината, да бъде гладка и нежна за вашето куче.Не забравяйте своя "най-добър приятел" или най-добър приятел най-близките ви хора .Дълготраен, здрав, но лек, сверхпрочное никелированное сварное D-образен пръстен и здрава роликовая обтегач с предпазител линия.Отличителна закопчалката на пряжке идеален за регулиране.
Тънка кожа - Предназначени за това, за да не дърпа козината, да бъде гладка и нежна за вашето куче.Идеален за начина на кучето си "кой е шефът" .Премиальное качество - Произведено изцяло от фин полнозернистой на кожата повишена дебелина.Той е дебел, здрав, сверхпрочный и много твърд.Той е дебел, здрав, сверхпрочный и много твърд. Изработени ръчно от фин цельнозернистой на кожата, което създава усещане за аксесоар премиум-клас.Яка служи по-дълго , отколкото други яки , без разнищване и избледняване и проверени на якост при опън .

Повече информация

Най-добри оферти в категория