• Новинка
YFGBCX Сладък Естетичен раница за училище, Студентски Монофонични раница, Лека Класическа Раница за жени, Раница за лаптоп за Момичета, Всекидневни раница Kawaii за пъту?

YFGBCX Сладък Естетичен раница за училище, Студентски Монофонични раница, Лека Класическа Раница за жени, Раница за лаптоп

Buyers rating:
BGN 13.86

Сума

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Монофонични раница kawaii е изработен от висококачествен найлонов плат, която е различна износоустойчивост и добра консистенция, трайна употреба. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Размер : 16.93x11.42x5.12 инча.Място за съхранение на този естетичен училищна раница достатъчно за i Pad, лаптоп, мобилен телефон, книги, чантата, бутилки с вода или други ученически пособия. 【ТЪНКА работа】 Укрепване на шевовете, за да засили връзката между плечевыми каишки и чанта.Презрамка с регулируема дължина в зависимост от вашите нужди. 【Се ВЪРНЕМ НА УЧИЛИЩЕ принадлежностям】 Раница за колеж лек, но здрав, с функционален и естетически дизайн, това е почетен избор на ученически раници. 【Служба удовлетвореност на клиентите】 Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти преди и след покупката.Ако има някакви проблеми с качеството на раницата сладко school bookbag, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Монофонични раница kawaii е изработен от висококачествен найлонов плат, която е различна износоустойчивост и добра консистенция, трайна употреба. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Размер : 16.93x11.42x5.12 инча.Място за съхранение на този естетичен училищна раница достатъчно за i Pad, лаптоп, мобилен телефон, книги, чантата, бутилки с вода или други ученически пособия. 【ТЪНКА работа】 Укрепване на шевовете, за да засили връзката между плечевыми каишки и чанта.Презрамка с регулируема дължина в зависимост от вашите нужди. 【Се ВЪРНЕМ НА УЧИЛИЩЕ принадлежностям】 Раница за колеж лек, но здрав, с функционален и естетически дизайн, това е почетен избор на ученически раници. 【Служба удовлетвореност на клиентите】 Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти преди и след покупката.Ако има някакви проблеми с качеството на раницата сладко school bookbag, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Повече информация

Най-добри оферти в категория