• Новинка
Чанта-портфейл Xioolia за iPhone Xs Max с шарени Африкански Анкара Art-16, Изкуствена Кожа, флип-надолу Магнитна Закопчалка, Реколта Matte Поставка, Функция Фолио, устойчив на уда?

Чанта-портфейл Xioolia за iPhone Xs Max с шарени Африкански Анкара Art-16, Изкуствена Кожа, флип-надолу Магнитна Закопчалка,

Buyers rating:
BGN 5.63

Сума

1. Чанта-портфейл за i Phone Xs Max с уникален дизайн в африканския стил Анкара Арт-16. 2. Тази чанта-портфейл за мобилни телефони е изработен от висококачествена изкуствена кожа, той по-здрав и устойчив на удари. 3. Отлична защита за вашия телефон от ежедневна употреба от износване, надраскване, петна и порязвания. 4. Калъф за мобилен телефон има функция за фиксиране, което го прави по-удобен за използване с множество ъгли. 5.In за да се повиши нивото на удовлетвореност на клиентите, на нашите калъфи за мобилни телефони се предлагат с доживотна гаранция.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Чанта-портфейл за телефон i Phone Xs Max.Флип-надолу на кутията може да има функцията на поставка за осигуряване на добро гледане.Изработени от висококачествена изкуствена кожа, осигурява по-комфортно усещане при допир и удължава живота на вашият телефон.Хубав калъф за мобилен телефон в стила на портфейл дава възможност за безопасно отваряне и затваряне на телефона, а на картата, пари и торбичка не отпадат.1x Чанта-портфейл за i Phone Xs Max1x с каишка на китката.

Повече информация

Най-добри оферти в категория