• Новинка
LDCHNH 8 Бр Дървена Поставка Войлочный Подложка за Кръгла чиния Самозалепваща уплътнение Втулка Абсорбира Влагата от Студени напитки Термостойкая Поставка

LDCHNH 8 Бр Дървена Поставка Войлочный Подложка за Кръгла чиния Самозалепваща уплътнение Втулка Абсорбира Влагата от

Buyers rating:
BGN 1.67

Сума

Изработен от естествен корк, той абсорбира влагата от студени напитки.Характеристики на изолация, подходящ за кухненски епендорф, кухненски изолационни подложки за плотове и подове, топлоустойчива тампони за тенджери и тигани и т.н. Декоративен статив, за готвене или масата за хранене - перфектен дисплей за дома, сватби, партита и банкет. елегантен, спокоен, превъзходно на допир и привличане на внимание.Поставете буйни растения в саксии, на салфетки на масата в фоайето или коридора, за да се засили топъл прием и по този начин да засили чар.Изработен от естествен корк, той абсорбира влагата от студени напитки.Характеристики на изолация, подходящ за кухненски епендорф, кухненски изолационни подложки за плотове и подове, топлоустойчива тампони за тенджери и тигани и т.н. Декоративен статив, за готвене или масата за хранене - перфектен дисплей за дома, сватби, партита и банкет. елегантен, спокоен, превъзходно на допир и привличане на внимание.Поставете буйни растения в саксии, на салфетки на масата в фоайето или коридора, за да се засили топъл прием и по този начин да засили чар.Параметри : Размер : 10*0,4 (см)/Размер : 90*3 мм Цвят : както е показано на картинката Материал : корк Опаковка в пакет : 8 * Бреговата страна Забележки : 1. Продават се само на основните стоки, които не други стоки.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да ви подарък се приближи до масата за вечеря, дейности в кафенето, новоселью.

Повече информация

Size:
10*0.4(cm)/ Size
Color:
As the picture show
Material:
cork
Package Included:
8*Coaster:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Perfect gift for dining table, cafeteria occasions, house warming :

Най-добри оферти в категория

Книжен шкаф Iowas Hawkeyes 4 Опаковки
  • Новинка
Оценки:

Книжен шкаф Iowas Hawkeyes 4 Опаковки

Включва в себе си 4 влакчета.Изработен от лека хартия.Помага за защита на вашите мебели от петна и пъпки..

BGN 94.90