• Новинка
Лъжици FUUIE, Лъжица за чиста вода, Дебели Противоскользящий лъжичка за вода с дълга дръжка, Здрава Минималистичная Чаша за вода за баня, Кухненски Приспособления (Цв?

Лъжици FUUIE, Лъжица за чиста вода, Дебели Противоскользящий лъжичка за вода с дълга дръжка, Здрава Минималистичная Чаша

Buyers rating:
BGN 0.67

Сума

Което е много важно за кухни, ресторанти и дори и барове.Това е перфектната комбинация за чай и незаменим инструмент за партита и събирания. ▲Че може да ви предложи лъжичка с дълбока и стабилна глава, е това, че тя се настанява незабавно с много вода, и я лесно се излее. ▲ Нейната дълга дръжка ще ви помогне лесно да се пренася водата от едно място на друго. ▲ Изработен от качествена пластмаса, той здрав и издръжлив. ▲ Дължина лъжици вода с дълга дръжка е 29 см, горен диаметър - 18 см, височина - 9 виж Което е много важно за кухни, ресторанти и дори и барове.Това е перфектната комбинация за чай и незаменим инструмент за партита и събирания. ▲Че може да ви предложи лъжичка с дълбока и стабилна глава, е това, че тя се настанява незабавно с много вода, и я лесно се излее. ▲ Нейната дълга дръжка ще ви помогне лесно да се пренася водата от едно място на друго. ▲ Изработен от качествена пластмаса, той здрав и издръжлив. ▲ Дължина лъжици вода с дълга дръжка е 29 см, горен диаметър - 18 см, височина - 9 виж Име на продукта : Лъжица за вода Материал : Пластикцвет : Прозрачен зелено, прозрачно сив, прозрачен розовыйразмер : 29 см x 18 см x 9 см/ 11.42inx7.09inx3.54использование сцена : кухня Спецификации : издръжлива.

Повече информация

Най-добри оферти в категория