• Новинка
Нашийник за домашни любимци Rlihunix с безопасна фиксирующей катарама, Персонални Градиентные Найлон Дишаща Регулируеми нашийници за кучета, за кученца от Малки куче?

Нашийник за домашни любимци Rlihunix с безопасна фиксирующей катарама, Персонални Градиентные Найлон Дишаща Регулируеми

Buyers rating:
BGN 0.67

Сума

Яка прошит двойни бода, които са по-трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние предлагаме 30 дневна гаранция за 100% удовлетвореност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Яка прошит двойни бода, които са по-трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне.Регулируеми : .Ако кучето от две размери, по-подходящо и по-голям размер.Ако кучето от две размери, по-подходящо и по-голям размер.Комфорт : .Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти на разумни цени.Нашийник за кучета с уникален градиентный цвят, който със сигурност ще кучето си от тълпата.D-образна обтегач от с сплав е здрав. 【Лесно за носене】 нашийник за кучета с бързо адаптиране разработен с мека и дишаща подплата, гуманизирующий дизайн яката.Лесен за използване обтегач, бързо и лесно се побира и се отстранява. 【Модерен дизайн】 с Помощта на уникален, ярък и модерен наклон на цветен дизайн с четири градиентными цветове : жълто, светло синьо, бежово и оранжево.【Модерен дизайн】 с Помощта на уникален, ярък и модерен наклон на цветен дизайн с четири градиентными цветове : жълто, светло синьо, бежово и оранжево.Модность : .Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти на разумни цени. 【Регулируеми маншети】 Използвайте регулировочную ключалката, която може да се регулира с помощта на плъзгача, а дължината на яката може да се променят в зависимост от размера на врата на кучето, за да пасне на различните видове кучета.Можете да изберете най-подходящия за него размер в зависимост от породата и теглото на вашето куче. 【Лесно за носене】 нашийник за кучета с бързо адаптиране разработен с мека и дишаща подплата, гуманизирующий дизайн яката.Регулировочная ключалката е направена от висококачествен екологично чиста пластмаса.Независимо дали е мъжки или женски, можете да изберете най-подходящия стил, и той ще демонстрира уникалната индивидуалност на вашия домашен любимец.

Повече информация

Най-добри оферти в категория

Яка Atom AT-112, Червен № 2
  • Новинка
Оценки:

Яка Atom AT-112, Червен № 2

Размер на продукта (Ш х д х В) : 0,5 х 13.8 х 0,2 инча (1,2 х 35 х 0,5 см).Тегло : 1,8 килограма (0,030 кг).Произведено в Япон�

BGN 3.00