• Новинка
Коледно дърво с участието на пингвини KaLeemi, Комплект от 5 бижута във формата на пингвин със смешни рожицами и красиви фигурки - Перфектния обект за украса на коледна?

Коледно дърво с участието на пингвини KaLeemi, Комплект от 5 бижута във формата на пингвин със смешни рожицами и красиви

Buyers rating:
BGN 13.33

Сума

? Украса на цветни и включват в себе си веревочку за окачване. ? Продуктът е произведен от изключително трайни акрилна пластмаса и не ще проштамповано или е счупена. ? 5 пингвини с различни изражението на лицето ще стане по специален подарък на вашето дете или приятел за Коледа. ? Продуктът е с размер 10 см, подходящ за всеки декоративно помещенията в дома си.Вашият дом ще стане по-уютно, ако се мотае тези очарователни пингвини. ? Всички обичат тези очарователни коледна украса!Този сладък пингвин ще предизвика усмивка у всеки, който го срещне, а това очарователно бижу във формата на пингвин ще зарадва хората от всички възрасти. ? Украса на цветни и включват в себе си веревочку за окачване. ? Продуктът е произведен от изключително трайни акрилна пластмаса и не ще проштамповано или е счупена. ? 5 пингвини с различни изражението на лицето ще стане по специален подарък на вашето дете или приятел за Коледа. ? Продуктът е с размер 10 см, подходящ за всеки декоративно помещенията в дома си.Вашият дом ще стане по-уютно, ако се мотае тези очарователни пингвини. ? Всички обичат тези очарователни коледна украса!Този сладък пингвин ще предизвика усмивка у всеки, който го срещне, а това очарователно бижу във формата на пингвин ще зарадва хората от всички възрасти.Коледна украса Калеми 2022. Комплект от 5 бижута във формата на пингвин с красив дизайн предлага на вашето семейство щастливо и уютно коледа пространство, тази Коледа.За продукта : . - Материал : Акрил с изключително висока якост могат да бъдат използвани в следните празнични дни. - Размера на дължина : 10 см, подходяща за всеки декоративен пространство. - Дебелина : 3 мм - Брой : 5 бр. с различен дизайн.

Повече информация

Най-добри оферти в категория