• Новинка
4 Бр няколко нива на Тавата за Деня на Св. Патрик Декор Детелина Маса Дървена Табела Джудже Дървен Блок Ирландски Тематични Дървени Мъниста Венец с Пискюли за Празн?

4 Бр няколко нива на Тавата за Деня на Св. Патрик Декор Детелина Маса Дървена Табела Джудже Дървен Блок Ирландски Тематични

Buyers rating:
BGN 1.00

Сума

Патрик; венец от дървени мъниста може да се окачи в хола и спалнята за създаване на художествена красота. Комплект бижута с Деня на Св.Двустранен печат : три дървени бара с различна форма са нанесени двустранен печат и може да бъде надеждно поставени в тавата; изработени от висококачествени твърди дървесни материали с ярки цветове, тези дървени заготовки могат да ви служи дълго време.Дайте да ви празнична атмосфера : това е обстановка, в която основният цвят е зелен, ще създаде празнична атмосфера и усещане за ритуал в Деня на Св. Комплект бижута с Деня на Св.Двустранен печат : три дървени бара с различна форма са нанесени двустранен печат и може да бъде надеждно поставени в тавата; изработени от висококачествени твърди дървесни материали с ярки цветове, тези дървени заготовки могат да ви служи дълго време.Дървени табели с Деня на Св. Патрик; венец от дървени мъниста може да се окачи в хола и спалнята за създаване на художествена красота.Дизайн на класически елементи : използвали сме различни класически дизайн елементи за Деня на Свети Патрик, като на детелина, сладък гном зелен цвят; дървена квадрат разглежда красиви проверените модели и празничен текст и венец от дървени мъниста, украсени с пискюл и окачване под формата на детелина.Дайте да ви празнична атмосфера и усещане за ритуал в Деня на Св. Патрик можете да поставите в мулти-ниво поднос, работния плот и етажерка като празнична украса.Честит подарък : празнични украси, които означават късмет и благословия, са идеални за това, за подарък на приятели и роднини, за да изразят своята любов и грижи; всеки продукт от дърво е с правилна форма и хармонична красота.Дайте да ви празнична атмосфера : този комплект бижута с зелен като основен цвят може да създадете празнична атмосфера и усещане за ритуал в Деня на Св. Патрик : този комплект се състои от 4 различни орнаменти, които могат да се поставят в тава, работния плот и етажерка като празнични украси; изящни дървени орнаменти среден размер може да отговори на вашите нужди в дизайна.

Повече информация

Най-добри оферти в категория