• Новинка
Cabilock Crystal Decor Кристална Декор Метална Поставка Класическа Кутия за Салфетки Кръг на Държач За Кърпички, Контейнери За Съхранение на Цигарена хартия Кутия (Бежов) Ин?

Cabilock Crystal Decor Кристална Декор Метална Поставка Класическа Кутия за Салфетки Кръг на Държач За Кърпички, Контейнери

Buyers rating:
BGN 41.55

Сума

- Класически и модерен дизайн, ярки цветове, фини детайли, красиво и практично.описаниеЭтот предмет е една кутия за салфетки, произведени от висококачествена пластмаса, тя е трайна за продължителна употреба.-Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.- Материал : Пластмаса.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.- Лесно се премахват салфетка. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.- Не е много полезен, но също така красива декорация.Лесно се премахват салфетка.Класически и модерен дизайн, ярки цветове, фини детайли, красиво и практично. Качество на изработка и класически дизайн за чист, висококачествен образ.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.Това е страхотно украшение за дома.- Размер : Размер 1. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Лесно се премахват салфетка.Защитава всеки лист хартия кърпи от влага.- Идеалното допълнение към стилен и елегантен интериор на вашия автомобил, офис, хол, спалня, кафене или в банята. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Идеалното допълнение към стилен и елегантен интериор на вашия автомобил, офис, хол, спалня, кафене или баня.Идеалното допълнение към стилен и елегантен интериор на вашия автомобил, офис, хол, спалня, кафене или баня.Заради красивите детайла можете да стилно направите вашия автомобил, офис, хол, спалня, кафене или самостоятелен санитарен възел. Качество на изработка и класически дизайн за чист, висококачествен образ.Характеристики - Цвят : бежово.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Класически и модерен дизайн, ярки цветове, фини детайли, красиво и практично.

Повече информация

Най-добри оферти в категория