• Новинка
Кабел за зарядно устройство на Apple Watch 3 на 2, съвместим с Apple Watch / iPhone / Airpods, Магнитен кабел за зареждане часа, кабел за зарядно за телефон и часовник с всички честота у?

Кабел за зарядно устройство на Apple Watch 3 на 2, съвместим с Apple Watch / iPhone / Airpods, Магнитен кабел за зареждане

Buyers rating:
BGN 9.81

Сума

За i Pad (не е подходящ за i Pad Pro), Air Pods.Бързо и безопасно зареждане за вашите Apple Watch SE/8/76/5/4/3/2/1 със силно магнитно adsorption.Спецификация : . ???? ???????? за Apple Watch Charger Ultra, C USB и USB с двоен найлон оплеткой 6 фута / 1,8 м [сертифициран от Apple Пфи] Магнитен кабел за бързо зареждане i Watch за Apple Watch Серия 8/7/6/5/4/3/2/1 / SE.0, за устройства с usb-c (говорител, слушалки, Powerbank).Поддръжка на едновременно зареждане на устройства на Apple watch, iphone и aripods. Нашите кабели за зареждане на няколко Apple Watch позволяват да се зарежда 3 устройства едновременно!.Най-добрите мультикабели с дължина 1,8 метра за зареждане навсякъде, няма да бъдат твърде къси, или твърде тежки.Ще стане идеално на зарядното устройство на Apple с кабел Type c.Освен това, той може да бъде съвместима с линии зареждане на USB и USB-C, което прави зареждането на Apple гледайте по-свободна и по-разнообразни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория