• Новинка
Подложки от Незадържане на Урина, Миещи Памперси за Възрастни, Удобни Тъканни Памперси, Подложки за изследване на Урината за Мъже, Гащи от Урина, Миещи се, за Многок?

Подложки от Незадържане на Урина, Миещи Памперси за Възрастни, Удобни Тъканни Памперси, Подложки за изследване на Урината

Buyers rating:
BGN 1.33

Сума

28 см / 11,0 инча Ширина на дъното : прибл.Функция : 1.Кратко описание на незадържане на урина при възрастни позволява на пациентите да останат сухи и защитени в продължение на дълго време. Широк спектър на приложение : Подходящ е за дълго прикованных до леглото пациенти, хирургично лечение, пациенти с кратко и дългосрочен план инконтиненция на урината, грижи за майка си и менструалния цикъл. Специален дизайн : предната част е малка, а задната голяма, в средата на тясна, че е много подходящ за структурата на подгузника.Многофункционални памперси за възрастни : бельо при инконтиненция може да се използва с плат подгузниками, които са удобни и практични. 5-слойная структура : добре отвежда влагата, приятна за кожата и удобен за употреба. 22 см / 8,7 инча Средно : прибл. Изработен е от превъзходни материали : избледнее в перална машина и може да се използва в продължение на дълго време. Памперси за възрастни и 5-слойной структура : Памперси за възрастни притежават силна влагоотводящей способност, чорапогащи, при инконтиненция са приятни за кожата и са удобни за употреба.Дамско бельо са произведени от матерчатой тъкан, благодарение на които ще се чувствате като в обикновен бельо, което никога не издава шум при движение, по време на сън. Мултифункционална употреба : може да се използва с плат подгузниками, което е удобно и практично.

Повече информация

Най-добри оферти в категория

2 Черни Етикети на Звездички Kona
  • Новинка
Оценки:

2 Черни Етикети на Звездички Kona

Размер 2.2 инча и 2 инча височина.Красиви, ясни и чисти винил за пробиване, направени от професионални вис�

BGN 3.17