• Новинка
Безжична зарядно устройство Mag-Safe 3 в 1, [с адаптер мощност 30 W] Поставка за бързо магнитни безжично зарядно устройство с мощност 15 Вата в продължение на няколко устро?

Безжична зарядно устройство Mag-Safe 3 в 1, [с адаптер мощност 30 W] Поставка за бързо магнитни безжично зарядно устройство

Buyers rating:
BGN 18.13

Сума

Можете да заредите 2 телефон и i Watch или бързо зарежда i Phone, i Watch и Airpods едновременно.Просто поставете вашия i Phone на място и бърза безжична зареждане ще започне незабавно.Беспроблемная замяна / връщане. Колко време е необходимо безжичен зарядното устройство 3 в 1 за преминаване от 0% до пълно зареждане?.Поставка за безжичното зареждане с вграден магнит премиум-клас прави магнитна безжична зареждане лека.Не за Apple Watch 1, Samsung watch часа и на други марки.Не е съвместим с i Phone 11 Pro Max или по-ранни модели.Функция магнитни Mag Safe Charger е достъпна само за i Phone серия 14/13/12 с калъф Mag-Safe за телефон или без него. 【Силен магнит за вашия i Phone Ако имате някакви проблеми с качеството на вашето безжично зарядно устройство за iphone, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор. Професионална поддръжка на клиенти 7 * 24 часа в денонощието. Не е подходящ за Airpods 1 или Airpods 2 без своята практика за безжично зареждане.Дръж си телефона включен, където и да отидете.Регулируемо осветление ви позволява да настроите точното количество светлина, за каквато и да е дейност, като четене, релаксация и сън. Идват ли зарядни за няколко устройства с адаптер?какво е включено в комплекта на доставката?. Гаранция 24 месеца.Забележка : Тази поставка за зареждане не е съвместима с други умни продължение на часове., вграден суперсильный магнит N52, който е по-чувствителен и има по-силен всасыванием.

Повече информация

Най-добри оферти в категория