• Новинка
Калъф за iPad на 10-то поколение, Vimorco iPad 10,9-инчов калъф 2022, Защитен Регулируема Калъф от Висококачествена кожа, Автоматичен режим на заспиване / събуждане, Джоб за карт?

Калъф за iPad на 10-то поколение, Vimorco iPad 10,9-инчов калъф 2022, Защитен Регулируема Калъф от Висококачествена кожа,

Buyers rating:
BGN 10.13

Сума

[Съвместимост] : Калъф Vimorco за i Pad на 10-то поколение с държач за моливи, предназначени специално за i Pad 10,9-инчов и 10-то поколение 2022 година на издаване.Сладък дизайн с модели, подходящи като подаръци!. [Smart Auto Sleep / wake и джоб] : Вградена магнитна лента осигурява автоматично включване на вашия i Pad при отваряне и го превежда в икономичен режим при затваряне за икономия на батерията.Вграден държач за моливи на мека гърба на капака позволява лесно и удобно да го вземе в ръце или да носят със себе си. [Точни деколтета и вграден държач за моливи] : Точно деколтета осигуряват достъп до всички портове, колонки, елементи за управление и камерите.Дъното е клетъчната структура за разсейване на топлината.Ако имате някакви въпроси относно стоките, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Сладък дизайн с модели, подходящи като подаръци!. (Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия i Pad, преди да закупят).

Повече информация

Най-добри оферти в категория