• Новинка
Спортна Чанта за танци ZHIERNA за жени и Момичета, Мерцающая Водоустойчива Спортна чанта за пътуване С отделение за обувки джоб за мокро и сухо почистване (Розов)

Спортна Чанта за танци ZHIERNA за жени и Момичета, Мерцающая Водоустойчива Спортна чанта за пътуване С отделение за обувки

Buyers rating:
BGN 0.67

Сума

Както самостоятелно отделение за обувки е с вентиляционным дупка, което допринася за циркулацията на въздуха и намалява неприятната миризма. 【Спортна чанта с отделяне на суха и влажна част на】 Тази спортна чанта е проектирана с отделяне на суха и влажна част и е с отделен водоустойчив джоб с цип в задната част, която може да се използва за съхранение на влажни дрехи, хавлии и тоалетни принадлежности след тренировка, не се чисти дрехи. 【Отделение за обувки с вентилационни отвори】Тази спортна чанта има отделно отделение за обувки и е изработена от материали от премиум-клас, без мирис.Нашата пътна спортна чанта има основно отделение отвътре, джоб с цип и 2 малки отворени джоба, отделение за мокро и сухо почистване отвън, в задния джоб за защита от кражба на цип и отделение за обувки джоб отстрани. 【Отделение за обувки с вентилационни отвори】Тази спортна чанта има отделно отделение за обувки и е изработена от материали от премиум-клас, без мирис. 【Висококачествена и здрава чанта за танци】 Тази спортна чанта за фитнес, изработен от водоустойчив найлон с висока плътност, гладка, висококачествена и цип е изработена от водоустойчив полиестер и подплата, изработени от здрав и издръжлив полиестерен плат. 【Практичен дизайн】 Размери : 17,3 "Д x 8,3 "W x 9,8"В; Обемът от 20 литра; Тегло : 1,06 кг.Отзад също има капачка етикет за колички. 【Многофункционална спортна чанта】 Тази сладка и стилна спортна чанта с регулируеми плечевыми презрамки и подвижен обтегач-закачалка, от мек и удобен материал, той е достатъчно вместительна, за да се използва като спортна чанта, дамска чанта, чанта за тренировки, чанта за почивните дни, чанта за през нощта, чанта за плуване, плажна чанта, чанта за танци, чанта за футбол, чанта за подбадривания, гимнастическая чанта.【Практичен дизайн】 Размери : 17,3 "Д x 8,3 "W x 9,8"В; Обемът от 20 литра; Тегло : 1,06 кг.

Повече информация

Най-добри оферти в категория