• Новинка
Комплекти за Рисуване с Диаманти Абстрактно Синьо Златно Изкуство с Диаманти за Възрастни, Диаманти Грах, Пълна Тренировка, Бродерия на кръстат бод, Картини от Пла?

Комплекти за Рисуване с Диаманти Абстрактно Синьо Златно Изкуство с Диаманти за Възрастни, Диаманти Грах, Пълна Тренировка,

Buyers rating:
BGN 56.53

Сума

Самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава.Платна с размер 80х160 см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти).?【Аксесоари за диамант живопис В комплект】 Аксесоари за диамант живопис включват всички цветни диаманти, водоустойчив платно за рисуване, алмазную тиксо за дръжката, запечатан пакет, лепило и пластмасова тава за диаманти. Разбира се, диамантена рисувани - най-популярното персонализирани украса, ръчно изработени.Когато сте готови своя поделку, вие ще чувствате удовлетворение и гордост.Моля, проверете, обърнат ли таблетка с лице нагоре. също така може да се използва като подарък, например за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, парти, сватба и т.Всеки диамант има цели 26 лица, благодарение на завършената картина с диаманти изглежда по-ярка и обем.Готова тънка диамантена рисувани може да се задържи повече от 20 години. Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ кръгъл диамант. ?【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ, СПЕЦИАЛИСТИ по ДИАМАНТ ЖИВОПИС】 Добре дошли в (Fheeao) Diamond живопис.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава. Продуктът не включва рамка, можете да окачите на готово изделие на дървена рамка.Имаме сложни автоматични производствени машини за осигуряване на еднакъв размер на диаманти. Не слагайте, опитайте се да запазите платно непокътнати. ?【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ диаманти с пълна сверловкой】 диаманти покриват цялата картина напълно. Не оставяйте незавършено твърде много място на платно, ако то е оставено незавършено в продължение на дълго време, за да се предотврати унищожаването на лепило. Натиснете върху диамант книга или с ръка, за да се уверите, че той е по-здрава.Платна с размер 80х160 см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти). ?【Аксесоари за диамант живопис В комплект】 Аксесоари за диамант живопис включват всички цветни диаманти, водоустойчив платно за рисуване, алмазную тиксо за дръжката, запечатан пакет, лепило и пластмасова тава за диаманти.

Повече информация

Най-добри оферти в категория