• Новинка
Компактен фризер Krib Bling обем 5,0 куб. фута с Подвижна кошница, която се разкрива като горната, свободно стояща фризер с възможност за регулиране на температурата на 7 ?

Компактен фризер Krib Bling обем 5,0 куб. фута с Подвижна кошница, която се разкрива като горната, свободно стояща фризер

Buyers rating:
BGN 4.26

Сума

Такава фризера могат да се поставят в мазе, за склад, в кухнята или в офиса. ? Многофункционален дизайн : Тази фризер също има окачен кошница за най-високо за съхранение, в която удобно се организират и съхраняват сладолед, месо, напитки и т. ? Висококачествен материал : Материал вътре в тази отделно стоящи на фризера е устойчив на петна и може ефективно да предотврати загубата на температурата и студ във фризера.Ако вътре се образува скреж, можете да се режат го стъргалка за размразяване и да му излезе през дупка., А също и това би могло да попречи на раздавливание на тези продукти други продукти., А също и това би могло да попречи на раздавливание на тези продукти други продукти.Колкото по-висока е установена ниво, толкова по-ниска ще е температурата, което в голяма степен отговаря на вашите ежедневни нужди за съхранение на продукти. ? Гъвкав контрол на температурата : Тази фризер с външен регулируем термостат, чиято температура се регулира на 7 нива.Ако вътре се образува скреж, можете да се режат го стъргалка за размразяване и да му излезе през дупка. ? Пестене на енергия : При интензивна работа на компресора, ниво на шум да не бъде толкова висока, общо 38 db, което е напълно поносимо и по никакъв начин няма да се отрази на вашата работа.Колкото по-висока е установена ниво, толкова по-ниска ще е температурата, което в голяма степен отговаря на вашите ежедневни нужди за съхранение на продукти. ? Компактен и с модерен дизайн : Размери на тази наша фризера представляват 20,28 "x 21,06"x 29,13", което е идеално за съхранение на любимите си продукти при температура на замразяване.Ако случайно испачкаете вътрешната повърхност на фризера, просто трябва да натопи един парцал във водата, за да я почисти, което е доста лесно и удобно.И това също е доста икономично, нашата фризер Krib Bling няма да струва скъпо по време на използването му.Освен това, ние също така ще ви изпрати подарък стъргало за размразяване и подвижни количката.

Повече информация

Най-добри оферти в категория