• Новинка
Калъф за таблет iPad на 10-то поколение, калъф за деца и момичета, Калъф за iPad на 10-ти 2022 10,9, Калъф с крила, Поставка с притежател на молив, Здрав калъф за iPad на 10-то поколе?

Калъф за таблет iPad на 10-то поколение, калъф за деца и момичета, Калъф за iPad на 10-ти 2022 10,9, Калъф с крила, Поставка

Buyers rating:
BGN 2.00

Сума

Много подходящ за използване по време на обучението, му е лесно да носят със себе си.Настройте на най-добрия ъгъл за гледане на видео, работа и набиране на текст. Повдигнати рамка около екрана, без вграден защитен филм.【Съвместимост】 Калъф за таблет butterfly wings е подходящ САМО за i Pad на 10-то поколение с диагонал 10,9 инча, издаден през 2022 година. Траен и приятен на допир.Проверете модел на задния панел на таблета си, моля, потвърдете модел, преди пускането на поръчката.НЕ, че нещо голямо и обемист.Това също е много внимателен и практичен идеален подарък за деца, момчета, момичета, юноши, студенти, по-големи момчета, на семейството и приятелите.Това също е много внимателен и практичен идеален подарък за деца, момчета, момичета, юноши, студенти, по-големи момчета, на семейството и приятелите. са разположени точно, без никакви препятствия.Текстурирани гумена повърхност предпазва вашия таблет от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.Калъф ви позволява лесно да получите достъп до датчикам, колонки, камери, порт за зарядно устройство, бутони за регулиране силата на звука и захранването, без да махате чехла1.

Повече информация

Най-добри оферти в категория