• Новинка
Srddty е Съвместим с калъф AirPods, сладък Прозрачен Лъскав, устойчив на удари Защитен калъф Airpod от мека TPU за момичета и Жени, ключодържател за AirPods на 1-во и 2-ро поколение, ?

Srddty е Съвместим с калъф AirPods, сладък Прозрачен Лъскав, устойчив на удари Защитен калъф Airpod от мека TPU за момичета

Buyers rating:
BGN 0.33

Сума

【Преносим каишка за китката】 Калъф за Airpods идва с подвижна брелком за ключове с перли на китката и скъп окачване под формата на дъгата пеперуда, която изглежда много кавайно и стилен, идеален за декорация на своята практика за airpod 1 и 2.Поддържа безжично зареждане и слушалка за зареждане, предни видима led индикатор.Ако откриете някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.) и Air Pods 2-ро поколение (издаден през 2018 г.Поддържа безжично зареждане и слушалка за зареждане, предни видима led индикатор.Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен материал TPU премиум-клас, който може да защити вашите Air Pods от повечето дневни падения, удари и надраскване.Ние внимателно получим вас и решим проблема. 【Предпоставка включва и гаранция 】 : 1 * сладко калъф за Air Pods, 1 * Прозрачен перла ключодържател на китката с отложено във формата на пеперуда (моля, обърнете внимание : слушалки Airpods и калъф за зареждане в комплекта не са включени). 【Предпоставка включва и гаранция 】 : 1 * сладко калъф за Air Pods, 1 * Прозрачен перла ключодържател на китката с отложено във формата на пеперуда (моля, обърнете внимание : слушалки Airpods и калъф за зареждане в комплекта не са включени).Ако откриете някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ние внимателно получим вас и решим проблема.Това е идеалният подарък за жени, момичета, деца, момчета, така и за тийнейджъри, за рождени дни, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, Деня на благодарността. 【Съвместимост】 Прозрачен блестящ калъф-пеперуда Srddty за Airpods, специално проектирани за зарядното своята практика Air Pods 1-во поколение (издаден през 2017 г. 【Най-добрият подарък】 Сладък прозрачен блестящ калъф Air Pods с шарени пеперуди. 【Материал премиум-клас】 устойчив на удари калъф Air Pods е изработен от висококачествен мек материал TPU, който предпазва от пръстови отпечатъци, надраскване, удари и подхлъзване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория